top of page

Skal I skifte økonomisystem? 

Vi følger ubesværet med 

Fra tid til anden i en virksomheds liv, er det nødvendigt for en virksomhed at skifte økonomisystem.

Skift fra et system til et andet kan give anledning til spekulationer og opgaver, der skal løses for såvel virksomheden som berørte kunder.

 

Klik på den situation nedenfor der bedst beskriver, den situation I befinder jer i, og se hvor let TrueLink involveres, når

I skifter økonomisystem.

 

Når I bibeholder TrueLink ved implementering af nyt økonomisystem, vil jeres kunder opleve nøjagtigt samme service som hidtil og fortsat modtage deres elektroniske fakturaer fra jer, præcis som de er vant til og selv har valgt.

 

Hvis I i dag modtager elektroniske fakturaer og ved integrering af nyt økonomisystem, også ønsker mulighed for at sende jeres fakturaer elektronisk fremadrettet, kan dette let sættes op mellem TrueLink og det nye økonomisystem.  

 

TrueLink er ikke kun elektroniske fakturaer! Hvis årsagen til skift af økonomisystem er, at I ønsker at modtage og sende elektroniske ordrer, er også dette hverdagsopgaver for TrueLink, som let og hurtigt kan sættes op.

Klik og se hvordan TrueLink passer

til jeres situation

Vi bruger i dag TrueLink tast-selv og skal skifte til nyt økonomisystem, der kan skabe OIOUBL fakturaer

 

Vi bruger i dag TrueLink klient til at sende vores fakturaer fra vores gamle økonomisystem, og skal skifte til nyt system der kan skabe OIOUBL fakturaer

Vi bruger TrueLink til at modtage fakturaer , og vi vil også gerne selv i gang med at sende elektroniske fakturaer til vores kunder - hvad skal vi gøre ?

Vi bruger i dag TrueLink (tast-selv eller klient) med et ældre økonomisystem. Vi er i koncern og skal bruge samme faktureringssystem som andre i koncernen

bottom of page