top of page

Koncernaftaler

Hvis din virksomhed er en koncern, hvor koncernselskaberne ejes med min. 50%, kan du indgå en koncernaftale om TrueLink klip, som indebærer, at alle datterselskaberne kan vælge at indkøbe klip på en fælles mængdekøbsaftale.

 

Eksempel:

Hvis koncernen består af 7 selskaber, der til sammen har mere end 7.000 fakturaer årligt, kan e-fakturaklip indkøbes samlet og der opnåes derved mængderabat.

 

Se priser

 

Hvis koncernen administrerer forsendelsen for alle koncernens selskaber, skal de enkelte koncernselskabers brugerid og password ikke benyttes, da alle dokumenter gemmes i koncernens log.

 

Alle selskaber skal oprettes med eget CVR-nr. under Bliv medlem.

Du kan frit vælge, om du vil oprette dig som kunde eller indgå koncernaftalen først. 

 

De selskaber som koncernen består af, bedes anført i Excel-regnearket nederst på denne side og sendt til kundecenter@truelink.dk. Koncernopsættet vil herefter blive registreret i TrueLink.

 

Ved eventuelle ændringer i koncernen skal du fremsende specifikation af koncernens selskaber i dette Excel-regneark. Det udfyldte Excel-regneark sendes til kundecenter@truelink.dk

 

Udskriv aftalegrundlaget her og udfyld aftalen med koncernens navn, adresse, CVR-nr. og øvrige aftalespecifikationer. Aftalen sendes til:

 

TrueLink A/S

Havneparken 1, 1. sal

7100 Vejle

att. Kundecenter

 

eller pr. e-mail: kundecenter@truelink.dk 

 

bottom of page