top of page

Modtag e-faktura som privatkunde

Som privatkunde eller mindre virksomhed inviteres du til, at modtage PDF-fakturaer på e-mail, af din leverandør som benytter TrueLink til fremsendelse af elektroniske fakturaer.

 

Hvis du ikke allerede har modtaget invitationen "Velkommen til fakturaer på e-mail ", kan du kontakte din leverandør og bede om at blive tilmeldt modtagelse af e-fakturaer på e-mail.

Ønsker du at ændre din e-mail adresse

Ønsker du at ændre den e-mail adresse, som du modtager fakturer på fra din leverandør kan du klikke på dette link: Ændre e-mail-adresse

 

Du vil nu blive bedt om at oplyse dit kundenr. samt den TrueLink-kode, som du har modtaget i e-mailen "Velkommen til fakturaer på e-mail" fra din leverandør.

 

Vær opmærksom på, at du skal ændre din e-mail adresse hos hver af de leverandører, du er tilmeldt.

 

Ønsker du ikke længere at modtage e-fakturaer

Ønsker du ikke længere at modtage e-fakturaer fra en af de leverandører, du er tilmeldt hos, kan du klikke på dette link: Frameld modtagelse af elektroniske fakturaer via e-mail

 

Du vil nu blive bedt om at oplyse dit kundenr. samt den TrueLink-kode, som du har modtaget i e-mailen "Velkommen til fakturaer på e-mail" fra din leverandør.

 

Bemærk -  at der kan være fakturagebyr fra din leverandør, hvis du ikke længere ønsker at modtage dine e-fakturaer på e-mail.

 

Vær også opmærksom på, at du skal afmelde dig hos hver af de leverandører, du er tilmeldt.

 

Ønsker du at ændre dit kodeord

Ønsker du at ændre det kodeord, som du anvender, når du logger på din leverandørs TrueTrade e-handelsløsning, kan du anvende dette link: Ændring af kodeord

 

 

Hvis din konto hos leverandøren er til erhvervsmæssig formål
Er dit køb hos din leverandør til erhvervsmæssigt formål, tilbydes din virksomhed elektronisk fakturamodtagelse og arkivering med valgfri modtagelsesopsætning i TrueLink.


Du skal blot kontakte din leverandør og bede om at blive tilmeldt modtagelse af e-fakturaer Dette er naturligvis også gratis for dig.

 

Fakturaen sendes fra din leverandør til TrueLink som er designet til elektronisk udveksling af dokumenter. TrueLink overholder bogføringsloven og momsbekendtgørelsen om bl.a. arkivering, integritet, sikkerhed og revisionsspor.

bottom of page