top of page

Invitation og tilmelding


Invitation fra ordregiveren

Hvis du ikke allerede har modtaget en invitation til at få adgang til TrueTrade® Katalog systemet fra de ordregivere du skal aflevere e-kataloger til, skal du henvende dig til ordregiverens indkøbsansvarlig, så du kan blive inviteret.

 

Tilmelding til ordregiver

Din virksomhed skal tilmeldes én gang for hver ordregiver uanset hvor mange aftaler der er indgået mellem jer som leverandør og ordregiver som kunde. Tilmelding skal ske på det link, der er i invitationsmailen, ligesom den TrueLink® kode der er i invitationsmailen, skal benyttes ved tilmelding i TrueLink®. Er invitationsmail blevet væk, kan tilmelding ske på dette link: Tilmelding til TrueTrade Katalog.


TrueLink® koden kan du få oplyst af ordregiveren eller ved at kontakte TrueLink Kundecenter. Første gang din virksomhed tilmeldes til en ordregiver gives adgang til TrueTrade Katalog systemet.

Det er vigtigt, at tilmelding sker på det CVR nr. (P-nummer for interne leverandører), som invitationen indeholder.

 

Når du er tilmeldt en eller flere ordregivere, får du adgang til eget TrueTrade leverandør cockpit, hvor du bla. kan kontrollere og publicere dine kataloger. Læs mere om dette i Vejledning til TrueTrade Katalog for leverandører.

 

Har du brug for hjælp til oprettelse og tilmelding i TrueLink

Eller har du yderligere spørgsmål til dette kan du kontakte os på kundecenter@truelink.dk

Du er også selv velkommen til at kontakte TrueLinks Kundecenter på telefon 79 30 78 33.

Se også relevante links
 

 

bottom of page