top of page

Vi bruger TrueLink til at modtage fakturaer fra vores leverandører, og vil også gerne i gang med at sende elektroniske fakturaer

Det kan være meget enkelt, hvis du allerede har TrueLink klienten installeret. TrueLink klienten kan både modtage og sende elektroniske fakturaer – og for den sags skyld alle andre typer af forretningsdokumenter (ordrer, bekræftelser, kataloger m.m.).

 

Kan dit system sende i OIOXML eller i OIOUBL formater, så er opsætningen enkel, og du kan hente hjælp i TrueLink Kundecenter.

 

Skaber dit system sit eget fakturaformat (iDoc, EDIFACT, XML, CSV, Fastlængde fil eller tilsvarende), så kontakt os så vi kan afklare, om det er et format vi allerede kender, eller det vil kræve specialudvikling. Kræver det specialudvikling tilbyder vi udvikling og test til aftalt pris.

 

Hvis du føler dig mest tryg ved, at det er din IT partner, der installerer og sætter dit system op til at sende elektroniske fakturaer, så tilbyder vi din IT partner en gratis introduktion til TrueLink, samt et tilbud om partnerskab med TrueLink.

 

Kontakt os i TrueLink Kundecenter, hvis der er spørgsmål eller brug for hjælp i forbindelse med igangsætningen

 

 

bottom of page