top of page

Superforsendelse

SuperforsendelseTM - Danmarks mest intelligente forsendelsesservice i NemHandel

NemHandel infrastrukturen er anderledes end VANS infrastrukturen, hvor fakturaer tidligere blev sendt igennem til offentlige kunder. Den helt store forskel er forsendelsesmetoden, hvor man via Intenettet skal være i dialog med modtageren, hvis man skal kunne aflevere sit dokument. Tidligere blev fakturaer leveret i postkasser, som blev tømt af modtageren når det passede i modtagerens rytme.

 

NemHandel: Det er afsenders problem, hvis modtagerens system ikke er tilgængeligt

Hvis modtageren ikke er tilgængeligt af forskellige årsager, som travlhed, backup, nedbrud, så forsøger TrueLink at gensende dokumentet 6 gange, og hvis der stadig er problemer, ville andre systemer sende en fejlbesked til afsender, men sådan er det ikke, når man bruger TrueLink.

 

TrueLink SuperforsendelseTM er mere intelligent - og sparer din tid

Truelink har lavet en SuperforsendelseTM, der sender en e-mail til modtagers tekniske e-mail adresse oplyst i NemHandel registret. E-mailen indeholder fejlbeskrivelse samt et link til SuperForsendelses cockpittet, hvor modtager kan aktivere en gensendelse af dokumenterne, når hans NemHandel system igen kører.

SuperforsendelseTM adviserer desuden afsender via e-mail om de dokumenter, der ikke er afleveret via NemHandel. Afsender kan via sin adgang til TrueLink få en oversigt over dokumenterne med mulighed for at aktivere gensendelse eller slette dokumenterne.

 

TrueLink SuperforsendelseTM er en unik service

Det lyder måske lidt kompliceret, men det er faktisk en unik facilitet, som TrueLink tilbyder, for at NemHandel infrastrukturen skal give vores kunder så få manuelle opgaver som muligt. 

 

Alternativet var kontakt til kunden - hvor bare det at finde den rigtige kontaktperson vil være problematisk og dernæst foretage genfremsendelse af faktura fra eget system, som i øvrigt kun de færreste systemer understøtter. Alternativt har man 2 fakturanumre, hvilket også er besværligt.

 

Vi håber, jeres virksomhed vil værdsætte SuperforsendelseTM, som allerede første dag, den var aktiv, kom i brug adskillige gange.

 

Se også vejledningen til SuperForsendelse

 

Bemærk: Ifølge filmen vist herover, sendes det fejlede dokument med i mailen til modtager. Det sker ikke, da vi i stedet har udviklet SuperForsendelses cockpittet, som er en langt mere brugervenlig løsning.

bottom of page