top of page

Vi bruger i dag TrueLink (tast-selv eller klient) og et (ældre) dansk økonomisystem. 

Danmark er langt fremme med hensyn til brug af elektronisk faktura overfor offentlige og private kunder. Man oplever ofte, at det er noget, man halter noget efter med i andre europæiske lande, og derfor er dette ofte nedprioriteret i forbindelse med skift af faktureringssystem.

 

TrueLink tilbyder at rådgive jer om, hvordan man så smertefrit som muligt kommer over på koncernens faktureringssystem, og fortsat bruger TrueLink, så jeres kunder ikke mærker noget til skiftet til denne koncern- løsning.

 

Et indledende møde kan hurtigt afdække hvilke muligheder TrueLink har for at assistere i projektet – en assistance som ofte leveres på konsulentbasis, og kan betyde specialudvikling, så TrueLink samspiller med koncernløsningen på koncernløsningens præmisser.

 

En af de klassiske udfordringer der er ved at benytte udenlandske koncern-løsninger er forståelse for en e-faktura. De fleste af disse udenlandske koncernløsninger arbejder med samlefaktura begrebet, som ikke kan bruges overfor danske offentlige myndigheder eller private virksomheder, der kræver elektroniske fakturaer. Det kræver ofte tilpasninger i koncernen, som man ikke havde identificeret før beslutningen.

 

TrueLink tilbyder at analysere jeres projektplan, så skift af faktureringssystem sker så smertefrit som muligt.

Kontakt TrueLink Kundecenter, hvis der er spørgsmål eller brug for hjælp i forbindelse med skiftet.

 

 

bottom of page