top of page

Faktura modtagelsesformater 

TrueLink benytter OIOXML og OIOUBL som internt format. Pr. 1.5.2011 er formatet udskiftet til OIOUBL. OIOUBL er IT og Telestyrelsen nye dokumentstandard, hvor fakturadokumentet har et bredere format, som det offentlige stiller krav om nu. Hvis du vælger at benytte TrueLink til din fakturaforsendelse, vil vi sikre, at dine filer konverteres op til OIOUBL.

 

Læs mere om mulighederne på www.truelink.dk/nemhandel 

 

Det er ikke alle systemer, der kan modtage OIOXML eller OIOUBL.. Derfor har TrueLink opbygget et antal standardformater, som kan benyttes til modtagelse af elektronisk fakturaer i dit økonomisystem.

 

Modtag elektronisk faktura

Vi tilbyder følgende formater til at modtage elektroniske fakturaer igennem TrueLink-klienten:

 

 

Hvis dit økonomisystem kan modtage en fakturafil 

Kan dit økonomisystemsystem modtage filer i XML-, fastlængde fil- eller CSV-format, så kan TrueLink hjælpe med konverteringen til det ønskede filformat. 

 

Din it-leverandør skal hjælpe dig med at klargøre dit økonomisystem til at modtage fakturafilerne, og muligvis skal du have et ekstra modul til dette.

 

Flere af TrueLinks partnere kan i dag tilbyde sådanne moduler. Læs mere om modulerne under fakturamodtagelsesmoduler eller se listen over TrueLinks partnere

 

bottom of page