top of page

Kort om Mercell-gruppen

TrueLink er en del af Mercell-gruppen, som er den ledende leverandør af digitale udbuds- og indkøbsplatforme i Norden.

 

Mercell-gruppen er i øjeblikket på en spændende international vækstrejse sammen med Viking Venture, som er specialiseret i at investere i nordiske B2B SaaS-virksomheder.

 

Organisationens portefølje i Danmark tæller Mercell, Innovasion, UdbudsVagten, EU-Supply TrueLink og Tricom. Denne sammensætning af virksomheder sikrer, at Mercell-gruppen kan gå forrest i samarbejdet mellem indkøber og leverandør – både før, under og efter en udbudskontrakt tildeles.

 

Mercell-gruppen har eksisteret siden 1999, er repræsenteret i 12 lande i Europa – blandt andet i Danmark, Norge og Sverige – og har i øjeblikket 220 medarbejdere ansat i ti lande i Europa.

 

Mere end 40.000 leverandører og indkøbere over hele Nordeuropa bruger Mercell-gruppen på daglig basis.

Hvad hjælper TrueLink med?

Leverandør-rollen

Når din virksomhed har brug for at betjene dine kunders krav til digitale services omkring indkøbsprocesserne.

Tusindvis af leverandører benytter TrueLink Biz til at sende digitale fakturaer til sine kunder, hvad enten kunden er en offentlig kunde eller et selskab – og hvad enten kunden er dansk eller udenlandsk.

Hundredvis af leverandører sender e-kataloger og/eller modtager e-ordrer til/fra sine kunder gennem TrueLink Biz.

 

 

Kunde-rollen

 

Virksomhed

Når din virksomhed skal øge sin digitalisering af indgående fakturaer, afsendelse af ordrer og modtagelse af kataloger, så er TrueLink Biz det gode valg.

Vi og vores partnere hjælper med den rette løsning i samspil med jeres økonomisystem.

Har du brug for et godt værktøj til at gøre det let for en leverandør at komme i gang, så er TrueLink Biz et godt valg.

Har du brug for enkle eller mere komplicerede valideringstjek af f.eks. den indgående faktura, så er TrueLink Biz den løsning, som kan spare jeres virksomhed for betydelige procesomkostninger i forbindelse med fejlagtige og mangelfulde fakturaer. Ligesom du kan styre præcis hvem der må sende dig en faktura.

 

Offentlig myndighed

Til offentlige kunder tilbyder vi e-indkøbsløsningerne Contract Management, e-indkøb, fakturamatch og indkøbsanalyse som tillæg til ovenstående. Vi har branchens flotteste referenceliste, som du trygt kan kontakte, hvis du vil kende mere til TrueLink som en serviceleverandør af e-indkøbsløsninger.

 

 

Transformation af dine digitale dokumenter

Kan dit system ikke sende/modtage digitale dokumenter i de mest gængse standarder, så kan TrueLink Biz hjælpe.

Vi kan hjælpe med transformation af dine digitale dokumenter (fakturaer, ordrer, kataloger, følgesedler, adviseringer m.fl.) til/fra gængse standarder, som:

 

  • OIOXML (kun faktura og kreditnota)

  • OIOUBL

  • Peppol Bis

  • EDIFACT

  • HANCOM

 

Men også proprietær formater til specifikke økonomisystemer – f.eks. SAP (IDOC), ASPECT4, XAL, COMPLET, CSV, Fastfil, C5.

bottom of page