top of page

Gør det selv og få elektroniske fakturaer fra din lokale XL-BYG samarbejdspartner 

Vi vil fremover tilbyde vores kunder muligheden for at modtage fakturaer elektronisk – et tiltag, der bidrager til at gøre vores kunders virksomheder mere lønsomme. Elektronisk fakturering giver i højere grad mulighed for hurtig og effektiv fakturering, samtidig med at den kan hjælpe vores kunder til hurtig godkendelse og eventuelt hurtig viderefakturering.

 

Det er nemt og trygt at benytteTrueLink 

 

TrueLink er designet til elektronisk udveksling af handelsdokumenter og er specielt målrettet til udveksling af elektroniske fakturaer. Det har også været afgørende for valget, at TrueLink overholder bogføringsloven samt momsbekendtgørelsen vedr. arkivering, integritet, sikkerhed og revisionsspor.

 

Vi har bestræbt os på at gøre det nemt som fakturamodtager, men vi hører gerne om forbedringstiltag – send en mail til kundecenter@truelink.dk

 Sådan kommer du i gang

For at modtage den første faktura fra din vanlige XL-BYG samarbejdspartner A/S skal I:

 

1.Oprette jer som medlem på TrueLink, hvis jeres virksomhed ikke allerede er oprettet på TrueLink


2.Vælge den fakturamodtagelsesmetode som passer jeres virksomhed bedst


3.Tilmelde jeres virksomhed til modtagelse af fakturaer fra: Din vanlige XL-BYG samarbejdspartner 


I folderen "Kom godt i gang med elektronisk fakturering" finder I en udførlig vejledning, som vi vil anbefale jer at bruge. Hvis I ikke allerede har modtaget denne, kan I downloade den ved at klikke på ovenstående link.

I folderen henvises til en guide, som fører dig gennem oprettelsen som medlem på truelink.dk og tilmelding hos din fakturaafsender, klik her for at komme direkte til oprettelse og tilmelding.

 

I kan læse mere om, hvordan I kommer i gang med at modtage fakturaer på "Modtag faktura".

 

Hvis I har brug for hjælp med opsætningen, kan I til en hver tid kontakte os pr. mail: kundecenter@truelink.dk eller på telefon 79 30 78 33 – hvis I har forretningsmæssige spørgsmål bedes I kontakte jeres vanlige XL-BYG samarbejdspartner.

bottom of page