top of page
reference historie TrueLink A/S
En solstråle historie fra forsyningsbranchen
 

VERDO LEVERER LANGSIGTEDE LØSNINGER, DER HOLDER…..

Verdo er en moderne virksomhed med fokus på både fornyelse men også omtanke. Gennem de seneste ti år har Verdo udviklet sig fra at være et mere eller mindre almindeligt energiselskab til i dag at være blandt de grønneste energiselskaber i Danmark. Samtidig er vores forretningsområde udvidet gennem årene, så vi i dag kan langt mere end producere og distribuere vand, el og varme. 

 

EN TING ER AT VÆRE MODERNE UD AF TIL……

Noget andet er at være det internt. For at fremme følelsen, af dette har Verdo været igennem en intern effektiviserings proces.  I denne forbindelse blev man hos Verdo opmærksom på, at medarbejderne ikke syntes at den daværende løsning til fakturahåndtering fungerede optimalt, medarbejderne manglede overblik, havde svært ved at følge op på dokumenter, oplevede tunge interne arbejdsprocesser, alt sammen forskyldt at den daværende løsnings kompleksitet. Det blev herefter hurtigt besluttet at det var på tide at finde en ny, bedre, mere effektiv og let anvendelig løsning.

 

VERDOS LØSNING I DAG HEDDER - TRUELINK

Efter at have undersøgt markedet inden for elektronisk faktura /dokument håndtering, faldt Verdos valg på TrueLink.

”Hvorfor vi valgte TrueLink? Det gjorde vi fordi vi kendte deres kvalitet fra tidligere, vi vidste at det er brugervenligt, funktionaliteten er i top, Truelink er prismæssigt attraktive og har et godt ry i markedet” – udtaler Hans Jørgen Kristensen – teamleder hos Verdo

 

HVORDAN GIK SKIFTET FRA EN LØSNING TIL EN ANDEN SÅ?

Det gik faktisk over alt forventning, der var naturligvis den velkendte nervøsitet over for noget nyt at spore hos medarbejderne, men skiftet gik smertefrit, der var en utrolig god service fra TrueLinks side, og inden længe følte medarbejderne sig hjemme i det nye system.

 

HAR TRUELINK LEVET OP TIL FORVENTNINGERNE

Verdo er ikke i tvivl om at TrueLink er det helt rigtige valg:  Hans Jørgen Kristensen – teamleder hos Verdo, udtaler afslutningsvis: ”Allerede kort tid efter implementering, oplevede medarbejderne bedre overblik og effektiviserede arbejdsgange der sparer dem tid. Ledelsen kunne hurtigt se at TrueLink er en både tidsmæssig og økonomisk gevinst for Verdo”.

 

En solstråle historie fra forsyningsbranchen

bottom of page