top of page

Kom let igang med at modtage elektroniske fakturaer

Direktør Mogens Gram udtalerVi håber igennem daglig elektronisk fakturering, at vi kan bidrage til at gøre vores kunders virksomheder mere lønsomme, og at vi i fællesskab kan opnå effektiviseringsgevinster. Vi ved, at daglig fakturering kan hjælpe vores kunder til hurtig godkendelse og eventuel hurtig viderefakturering. 

 

Dette er blot første skridt på vejen ud ad den "digitale motorvej", som i fremtiden vil præge vores dagligdag med at håndtere elektroniske ordrer, bestillinger og kataloger, og vi håber, at mange af vores kunder hilser initiativet velkomment og "hægter" sig på den digitale udvikling.

 

Hvorfor TrueLink ?

 

Vi har valgt at anvende TrueLink, fordi TrueLink er designet til elektronisk udveksling af handelsdokumenter og er specielt målrettet til udveksling af elektroniske fakturaer. Det har også været afgørende for valget, at TrueLink overholder bogføringsloven samt momsbekendtgørelsen vedr. arkivering, integritet, sikkerhed og revisionsspor.

 

Vi har bestræbt os på at gøre det nemt som fakturamodtager, men vi hører gerne om forbedringstiltag – send en mail til kundecenter@truelink.dk

 Sådan kommer du i gang

For at modtage den første faktura fra Vejle Trælasthandel A/S skal I:

 

1.Oprette jer som medlem på TrueLink, hvis jeres virksomhed ikke allerede er oprettet på TrueLink


2.Vælge den fakturamodtagelsesmetode som passer jeres virksomhed bedst


3.Tilmelde jeres virksomhed til modtagelse af fakturaer fra: Vejle Trælast A/S


I folderen "Kom godt i gang med elektronisk fakturering" finder I en udførlig vejledning, som vi vil anbefale jer at bruge. Hvis I ikke allerede har modtaget denne, kan I downloade den ved at klikke på ovenstående link.

I folderen henvises til en guide, som fører dig gennem oprettelsen som medlem på truelink.dk og tilmelding hos din fakturaafsender, klik her for at komme direkte til oprettelse og tilmelding.

 

I kan læse mere om, hvordan I kommer i gang med at modtage fakturaer på "Modtag faktura".

 

Hvis I har brug for hjælp med opsætningen, kan I til en hver tid kontakte os pr. mail: kundecenter@truelink.dk eller på telefon 79 30 78 33 – hvis I har forretningsmæssige spørgsmål bedes I kontakte Vejle Trælasthandel A/S på: vejle@vejletraelast.dk eller på telefon 76 43 15 88

bottom of page