top of page

Kom let igang med at modtage elektroniske fakturaer

Direktør Gynther Kohls udtaler”Gennem de seneste 3 år har vi klart kunnet mærke efterspørgslen fra vores kunder om at kunne modtage elektroniske fakturaer. Digital samhandel er uden tvivl kommet for at blive og i en tid med finanskrise som ”følgesvend”, er det vigtigt at fokusere på at optimere og effektivisere sine arbejdsgange og se sine daglige rutiner efter i sømmene.”

 

”Det mærker vi dagligt i vores samarbejde med kunder og leverandører”. Netop derfor er vi overgået til at sende alle vores fakturaer elektronisk, så hvad enten du er offentlig, erhvervs- eller privat kunde, så vil du fremover skulle modtage dine fakturaer elektronisk eller via en mail. 

 

Vi glæder os til et fortsat godt samarbejde.

 

Med venlig hilsen

Trælasten A/S

 

Gynther Kohls 

Er du prof-kunde?

Når du har afleveret din mail-adresse til os vil du modtage en mail/brev fra os med informationer om, hvordan du kan tilmelde dig til TrueLink og hvordan du fremover vil modtage dine fakturaer fra os. 

 

Men de tre vigtigste ting I skal gøre, føri  kan modtage den første faktura fra os er at: 

 

1.Oprette jer som medlem på TrueLink, hvis jeres virksomhed ikke allerede er oprettet på TrueLink.

   Klik her for at komme direkte til oprettelse og tilmelding  


2.Vælge den fakturamodtagelsesmetode som passer jeres virksomhed bedst


3.Tilmelde jeres virksomhed til modtagelse af fakturaer fra: Trælasten A/S

 

Er du privat kontokunde?

Som privatkunde skal du IKKE oprettes som medlem i TrueLink.

 

Næste gang du handler i Trælasten vil du blive bedt om at oplyse din e-mail adresse og du vil efterfølgende modtage en mail på din tilmelding om at du fremover modtager dine fakturaer på en e-mail med en vedhæftet pdf-fil af fakturaen. 

 

 Sådan kommer du i gang

Hvorfor TrueLink ?

 

Vi har valgt at anvende TrueLink, fordi TrueLink er designet til elektronisk udveksling af handelsdokumenter og er specielt målrettet til udveksling af elektroniske fakturaer. Det har også været afgørende for valget, at TrueLink overholder bogføringsloven samt momsbekendtgørelsen vedr. arkivering, integritet, sikkerhed og revisionsspor.

 

Hvis I har brug for hjælp med opsætningen, kan I til en hver tid kontakte os pr. mail: kundecenter@truelink.dk eller på telefon 79 30 78 33 – hvis I har forretningsmæssige spørgsmål bedes I kontakte Trælasten A/S på: msj@traelasten.dk eller på telefon 27 87 87 74

bottom of page