top of page

e-fakturaer til Norge

 

I Norge modtager både offentlige myndigheder og også mange private virksomheder e-fakturaer i EHF eller PEPPOL BIS formatet. Fakturaerne udveksles via det europæiske PEPPOL netværk, som TrueLink har forbindelse til.

 

Tjek om din norske kunde er registreret i PEPPOL registret og derved benytter PEPPOL BIS formater. Det gør du lettes på dette link.

 

Du kan let og hurtigt indtaste fakturaen til din norske kunde i TrueLink Tast-selv, eller du kan sende din e-faktura i OIOUBL format fra dit økonomisystem. 

 

TrueLink sikrer dernæst, at fakturaen transformeres jf. de gældende standarder: 

 

  • Sender du e-fakturaen fra en norsk virksomhed til en norsk kunde, transformeres din e-faktura til EHF-formatet, førend dokumentet afleveres til kunden. 

 

  • Sender du e-fakturaen fra en dansk virksomhed til en norsk kunde, transformeres din e-faktura til PEPPOL BIS formatet, førend dokumentet afleveres til kunden.

 

 

 

Sådan kommer du i gang med at sende til norske kunder

 

Som leverandør skal du naturligvis være oprettet som medlem på TrueLink, hvilket er gratis. Er der tale om en norsk virksomhed, skal du oprette dig som medlem på TrueLink med dit organisationsnummer.

 

Ønsker du at benytte TrueLink Tast-selv, er du nu klar til at indtaste og sende din faktura, blot du har købt fakturaklip. Der kræves ingen yderligere opsætning.

 

Ønsker du at sende din e-faktura fra dit økonomisystem, skal du kontakte TrueLink Kundecenter for information om, hvordan indholdet af din OIOUBL faktura skal være, for at den kan konverteres til det norske format.

 

 

 

Økonomi hvis du sender e-fakturaer fra dit økonomisystem 

 

Der er en opstartspris på kr. 2.000 ekskl. moms for at komme i gang med at fakturere norske kunder direkte fra dit økonomisystem. Der er ingen tilslutningsafgift pr. kunde.

 

Prisen dækker assistance til at udfylde OIOUBL fakturaen korrekt jf. vores dokumentation, så TrueLink kan konvertere fakturaen til et PEPPOL BIS eller EHF-format.

 

Har du brug for yderligere assistance til f.eks. fremsendelse af testfakturaer, afregnes dette efter medgået tid. 

 

Du bør være opmærksom på, at der kan være omkostninger til ændring af dit eget e-fakturaformat, f.eks. hvis modtageren stiller specifikke krav om oplysninger på fakturaen, eller til angivelse af afsender og modtager identifikationer. Ændringer i dit eget fakturaformat skal foretages af din ERP-leverandør.

 

 

 

Fakturaklip

 

Fakturaklipprisen for fakturaer til Norge er den samme som til dine danske kunder

 

bottom of page