top of page
 

Hver morgen står opkøbere klar i samtlige danske og nordiske havne til at købe friske fisk til Fregat Fiskeeksport A/S, Grenaa. Opkøbere har set, rørt og lugtet til fiskene på de enkelte auktioner og fiske-landingspladser. Kravet er klart: Der skal kun købes fisk af højeste kvalitet. Kunderne skal have det bedste, der er på markedet.

 

Når der handles med så mange fisk hver dag, skal der være struktur på indkøb, ordrestyring og fakturering, også her går Fregat Fiskeeksport A/S ind for kvalitet, stabilitet og fleksibilitet.

 

” For at sikre effektivitet og pression i vores faktureringsprocesser har vi siden 2009 benyttet TrueLink A/S til at sende vore fakturaer til vores største kunder i udlandet.

 

Da disse kunder aftager store mænger af vores varer, er det godt at føle sig sikker på, at fakturaerne sendes, leveres og modtages præcis, som vores kunder ønsker det.

 

TrueLink har hjulpet os med at udvikle en specielt tilpasset konvertering til det EDI format, som vore store eksportkunder udelukkende modtager i.

Herudover modtager vi også kundernes EDI ordrer via TrueLink portalen, for at sikre reference oplysninger.

 

TrueLink har hjulpet os hele vejen og yder en stærk support, der hurtigt løser de udfordringer, vi måtte stå overfor”.

Udtaler: Niels Østergaard Nielsen, Direktør hos Fregat Fiskeeksport A/S

 


 

Friske fisk, kvalitet, stabilitet og E-fakturering 

bottom of page