top of page

e-fakturaer til Finland

 

I Finland modtager både offentlige myndigheder og også mange private virksomheder i enten Finvoice eller TEAPPSXML formatet. 

 

TrueLink kan modtage din e-faktura i OIOUBL eller OIOXML format, og via vores samarbejdspartnere kan vi sende og konvertere fakturaen til den finske modtager.

 

 

Sådan kommer du i gang med at sende til finske kunder

 

Kontakt TrueLink Kundecenter for information om, hvordan indholdet af din e-faktura skal være, for at den kan konverteres til det finske format.

 

Send desuden den information du har modtaget fra din kunde, så vi kan se, hvilket GLN- eller OVT-nummer du skal sende til, og hvilket format din kunde skal modtage.

 

Som leverandør skal du naturligvis være oprettet som medlem på TrueLink, hvilket er gratis. Er der tale om et finsk selskab, skal det oprettes som medlem på TrueLink med DUNS-nummer. Dette nummer er gratis og udstedes af Dun & Bradstreet.

 

 

Økonomi

 

I Finland findes ikke den samme struktur, som vi kender fra den danske NemHandel.

 

For at komme i gang med at sende fakturaer til en finsk kunde, er der derfor en standard tilslutningsafgift pr. kunde på kr. 2.000,00 ekskl. moms. 

 

Dette dækker blandt andet TrueLinks undersøgelse af modtagerens krav til modtagelsesformatet, krav til angivelse af afsender og modtager identiteter, hvilken af vores samarbejdspartnere vi kan benytte samt opsætning i TrueLink.

 

Har du flere finske kunder der skal modtage, så kontakt os for et uforpligtende tilbud.

 

Du bør være opmærksom på, at der kan være omkostninger til ændring af dit eget e-fakturaformat, eksempelvis hvis modtageren stiller specifikke krav om oplysninger på fakturaen, eller til angivelse af afsender og modtager identifikationer. Ændringer i dit eget fakturaformat skal foretages af din ERP leverandør.

 

Har du brug for assistance til eksempelvis fremsendelse af testfakturaer, afregnes dette efter medgået tid.

 

 

Fakturaklip

 

Fakturaklipprisen for fakturaer til Finland er den samme som til dine danske kunder.

 

 

bottom of page