top of page

DLBR tilbyder nu alle sine kunder elektroniske fakturaer 

TrueLink har i samarbejde med SEGES indbygget nødvendige kontroller, så dine kunder i DLBR kan modtage dine fakturaer uden problemer.

 

TrueLink understøtter alle gængse økonomisystemer, som kan sende e-fakturaer. Det er gratis at downloade TrueLink Klienten, som udfører en sikker forsendelse af dine fakturaer til TrueLinks elektroniske omstillingsbord.

 

Som alternativ til at sende fakturaerne direkte fra dit økonomisystem, tilbyder TrueLink en TastSelv løsning, hvor du let kan oprette nye fakturaer eller genbruge de tidligere sendte og derved gøre din fakturering effektiv.
TrueLinks prissætning er let gennemskuelig – her er ingen oprettelsesgebyr, abonnementsomkostninger eller lignende.

 

Du betaler pr. faktura, du sender - og får som medlem adgang til en række gratis services, som f.eks. arkiv, support mv.

 

Sådan kommer du hurtigt og let i gang

  • Opret din virksomhed gratis i TrueLink: Bliv medlem

  • Køb fakturaklip

  • Send din e-faktura fra dit økonomisystem eller fra TrueLink TastSelv.

 

Yderligere vejledning i hvordan du sender fra dit økonomisystem eller anvender TrueLink Tast-selv, samt hvilke specifikke krav der stilles fra DLBR, kan du læse om i vejledningen DLBR.
 

Du er altid velkommen til at kontakte TrueLink kundecenter på kundecenter@truelink.dk eller

79 30 78 33 for gratis opstartshjælp.

TrueLink kan selvfølgelig også anvendes, når du sender e-fakturaer til dine øvrige kunder, offentlige såvel som private. 

 

Hvorfor TrueLink ? 

 

Vi har valgt TrueLink, fordi det er designet til elektronisk udveksling af handelsdokumenter og er specielt målrettet til udveksling af elektroniske fakturaer. Det har også været afgørende for valget, at TrueLink overholder bogføringsloven samt momsbekendtgørelsen vedr. arkivering, integritet, sikkerhed og revisionsspor.

 

Vi har bestræbt os på at gøre det nemt som fakturamodtager, men vi hører gerne om forbedringstiltag – send en mail til kundecenter@truelink.dk

 

bottom of page