top of page

Elektroniske fakturaer til CTR I/S

 

I forbindelse med, at vi i CTR I/S har sat fokus på at optimere vores processer i vores bogholderi, har vi valgt at overgå til at modtage elektroniske fakturer fra vores leverandører. 

 

Derfor vil vi gerne bede alle leverandører om fremover at benytte nedenstående EAN-nr. til at sende fakturaer

til CTR I/S på.

 

EAN-nr. : 5790001791896

 

Det betyder, at hvis du som leverandør i dag kan afsende elektroniske fakturaer til det offentlige, kan du også sende til os. Bemærk dog, at tast-selv-løsningen på VIRK.dk ikke understøtter EAN-nr. til private virksomheder. 

 

For at give vores leverandører nemme og enkle muligheder for at sende elektroniske fakturaer til CTR I/S, har vi derfor indgået aftale med TrueLink, som har et meget brugervenligt koncept på www.truelink.dk. Konceptet kræver ikke tilslutningsomkostninger af de leverandører, der benytter denne mulighed. 

 

Konceptet giver dig mulighed for både at afsende via dit økonomisystem, eller via en tast-selv funktion hvis du ikke har et økonomisystem, der kan afsende sådanne filer. Prisen starter ved 4,50 pr. faktura, du sender og falder jo flere klip, du køber af gangen. En nem og enkel måde for vores leverandører at komme i gang på.

 

Vil du oprette dig gratis på TrueLink.dk med det samme, kan du gøre det her: Bliv medlem eller ønsker du at blive kontaktet af TrueLink.dk's kundecenter for gratis opstartshjælp, kan du kontakte os på kundecenter@truelink.dk

 

Du er også selv velkommen til at kontakte kundecenteret på telefon 79 30 78 33 eller evt. at kontakte CTR I/S hvis du har spørgsmål omkring forretningsgangen eller fakturaens indhold.

 

 

Hvorfor TrueLink ? 

 

Vi har valgt TrueLink, fordi det er designet til elektronisk udveksling af handelsdokumenter og er specielt målrettet til udveksling af elektroniske fakturaer. Det har også været afgørende for valget, at TrueLink overholder bogføringsloven samt momsbekendtgørelsen vedr. arkivering, integritet, sikkerhed og revisionsspor.

 

Vi har bestræbt os på at gøre det nemt som fakturamodtager, men vi hører gerne om forbedringstiltag – send en mail til kundecenter@truelink.dk

 

bottom of page