top of page

Kom let igang med at modtage elektroniske fakturaer

Direktør Karsten Mouritsen udtaler: Vi håber igennem daglig elektronisk fakturering, at vi kan bidrage til at gøre vores kunders virksomheder mere lønsomme, og at vi i fællesskab kan opnå effektiviseringsgevinster.

Vi ved at daglig fakturering kan hjælpe vores kunder til hurtig godkendelse og eventuel hurtig videre fakturering.

 

"Dette er blot et skridt på vejen af den "digitale motorvej", som i fremtiden vil præge vores dagligdag til at håndtere elektroniske ordrer, bestillinger og kataloger, og vi håber, at mange af vores kunder hilser initiativet velkomment og "hægter" sig på den digitale udvikling".

 

Hvorfor TrueLink ?

 

Vi har valgt at anvende TrueLink, fordi TrueLink er designet til elektronisk udveksling af handelsdokumenter og er specielt målrettet til udveksling af elektroniske fakturaer. Det har også været afgørende for valget, at TrueLink overholder bogføringsloven samt momsbekendtgørelsen vedr. arkivering, integritet, sikkerhed og revisionsspor.

 

Vi bestræber os på at gøre det nemt for jer som fakturamodtagere – vi hører gerne om forslag til forbedringstiltag, og andre gode ideer til effektivering – send en mail til kundecenter@truelink.dk

 Modtag faktura fra Aarslew-Jensen

For at modtage den første faktura fra Aarslew-Jensen skal I:

 

1.Oprette jer som medlem på TrueLink, hvis jeres virksomhed ikke allerede er oprettet på TrueLink


2.Vælge den fakturamodtagelsesmetode som passer jeres virksomhed bedst


3.Tilmelde jeres virksomhed til modtagelse af fakturaer fra: A/S C.Aarslew-Jensen


I folderen "Kom godt i gang med elektronisk fakturering" finder I en udførlig vejledning, som vi vil anbefale jer at bruge. Hvis I ikke allerede har modtaget denne, kan I downloade den ved at klikke på ovenstående link.

I folderen henvises til en guide, som fører dig gennem oprettelsen som medlem på truelink.dk og tilmelding hos din fakturaafsender, klik her for at komme direkte til oprettelse og tilmelding.

 

I kan læse mere om, hvordan I kommer i gang med at modtage fakturaer på "Modtag faktura".

 

Hvis I har brug for hjælp med opsætningen, kan I til en hver tid kontakte os pr. mail: kundecenter@truelink.dk eller på telefon 79 30 78 33 – hvis I har forretningsmæssige spørgsmål bedes I kontakte Aaslew-Jensen på: aarslew@aarslew.dk eller på telefon 54 85 31 11

bottom of page